Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop Shop

Jelenleg a régi honlapunkat látja, amely elavult adatokat, árakat tartalmaz. Új, aktuális Sáska honlap

Megközelíthetőség, térkép

2023. 01. 15.

Kedves Horgásztársak!

Fontos változás, hogy 2023-tól normál üzemben is csak a déli bejáratunkat nyitjuk ki, hiszen odaköltöztettük a halőrházat.
Az új faház jegykiadó, horgászbolt és büfé is lett egyben.

Ami ezt lehetővé tette, hogy bekötöttük az áramot a Sáskára, most már nem csak napelemeink vannak. Az áram is délről érkezett.

A horgásztó Hajdúszoboszló és Debrecen között, Ebes külterületén, a 4-es főút mentén helyezkedik el, Hajdúszoboszlótól 4 km-re, Debrecentől 14 km-re. A horgásztóhoz vezető új autóút és bicikliút is épült:

Megépült a Sáská horgásztó délről érkező kavicsos bekötőútja, amelyen keresztül autóval (akár sáros időben is kényelmesen) megközelíthető a horgásztó új, déli parkolója, közvetenül a tóparton! GPS (útvonaltervezéshez): 47.465356; 21.452902

Elkészült a horgásztó déli területét kettészelő kerékpárút (a Hadúszoboszó és Ebes közötti bicikliút), amelyről lehajthatnak a Sáska partjára!

A horgásztóhoz akár autóbusszal is ellátogathatnak. A tóhoz legközelebbi buszmegálló a négyes főúton, Ebes és Hajdúszoboszló között, az OMEGAPLAST megnevezésű megálló, ahonnan gyalog az új bicikliúton a legkényelmesebb a Sáskához vezető séta (1.4 km)

2018. 08. 24.

Új, kövezett út

Tisztelt Vendégeink!

Kövezett bekötőút épült Hajdúszoboszló felől a Sáskához, a régi négyes végétől. A térképen pirossal jelölt út esőben is járható. Természetesen emellett a régi utak továbbra is használhatóak. (a régi és az új parkoló közötti átjárás a tó melletti úton lehetséges)

A Sáska horgásztó elhelyezkedéséről az alábbi térképen tájékozódhat.

GPS (útvonaltervezéshez): 47.465356; 21.452902

GPS: 47.4717056; 21.456728 (halőrház)


Sáska horgásztó nagyobb térképen való megjelenítése

A Sáska horgásztó három irányból közelíthető meg:

1. Hajdúszoboszlóról indulva Debrecen irányába, a régi 4-es úton kell megtenni 2,2 km-t, majd mielőtt ráhajtanánk a Hajdúszoboszlót elkerülő 4-es főútra, balra kell kanyarodni a Sáska horgásztavat jelző táblánál (kanyarodósáv, a közlekedési lámpa előtt 400 m-rel), majd végig az aszfaltúton (1km), aztán pedig egyenesen tovább az új, kavicsos bekötőúton, ami a tó új, déli parkolójához vezet, közvetlenül a parton. (Ha nem Hajdúszoboszlóról érkezünk, hanem a 4-es főúton nyugat felől haladunk keletre, akkor Hajdúszoboszló megkerülése után, a Hajdúszoboszló kelet tábla irányába kell letérni a főútról. Ezt követően táblák jelzik a horgásztóhoz vezető utat, a korábban leírtak szerint.)

2. Hajdúszoboszlóról vagy Ebesről biciklivel, a két települést összekötő kerékpárútról közvetlen lehajtási lehetőség épült a tópartra, a kerékpárút mentén táblával jelzett irányba, Hajdúszoboszlótól 5km-re, Ebestől 3km-re.

3. Hajdúszoboszlóról indulva Debrecen irányába, a régi 4-es úton kell megtenni 2,2 km-t, majd mielőtt ráhajtanánk a Hajdúszoboszlót elkerülő 4-es főútra, balra kell kanyarodni a Sáska horgásztavat jelző táblánál (kanyarodósáv, a közlekedési lámpa előtt 400 m-rel), majd végig az aszfaltúton (1km), aztán pedig balra a földúton, majd az első lehetőségnél jobbra, amely út már egyenesen a tóhoz vezet. Útbaigazító táblák jelzik a tóhoz vezető utat. Az utolsó 900 m földút. (Ha nem Hajdúszoboszlóról érkezünk, hanem a 4-es főúton nyugat felől haladunk keletre, akkor Hajdúszoboszló megkerülése után, a Hajdúszoboszló kelet tábla irányába kell letérni a főútról. Ezt követően táblák jelzik a horgásztóhoz vezető utat, a korábban leírtak szerint.)

4. Debrecenből a 4-es főúton haladva Hajdúszoboszló felé, Ebes után 1 km-rel jobbra kell kanyarodni az "OMEGAPLAST"-ot jelző tábla irányába. Az első lehetőségnél balra, majd jobbra (követve az utat), majd a kavicsozott út végénél a kirakott útbaigazító tábla szerint, tovább kell menni egyenesen a földúton, amelyen 750 métert haladva érkezünk a Sáskához. (A 4-es útról letérve a tavat jelző táblák segítik az eligazodást.)

Az fenti térképen minden megközelítési módot bejelöltünk.   elérhetőségeink

A parton igénybe vehető szolgáltatások

Szolgáltatásainkról, a horgászat közben, a parton rendelkezésre álló lehetőségekről, a tó infrastruktúrájáról ide kattintva tájékozódhat.