Sáska horgásztó
(30) 382-03-04 [nyitva tartás] (30) 565-93-03 info@saskahorgaszto.hu
kosár (0) feliratkozás webshop

Megközelíthetőség, térkép

2018. 08. 24.

Új, kövezett út

Tisztelt Vendégeink!

Kövezett bekötőút épült Hajdúszoboszló felől a Sáskához, a régi négyes végétől. A térképen pirossal jelölt út esőben is járható. Természetesen emellett a régi utak továbbra is használhatóak. (a régi és az új parkoló közötti átjárás a tó melletti úton lehetséges)

A Sáska horgásztó elhelyezkedéséről az alábbi térképen tájékozódhat.

A horgásztó Hajdúszoboszló és Debrecen között, Ebes külterületén, a 4-es főút mentén helyezkedik el, Hajdúszoboszlótól 4 km-re, Debrecentől 14 km-re.

GPS: 47.4717056; 21.456728


Sáska horgásztó nagyobb térképen való megjelenítése

A Sáska horgásztó két irányból közelíthető meg:

1. Debrecenből a 4-es főúton haladva Hajdúszoboszló felé, Ebes után 1 km-rel jobbra kell kanyarodni az "OMEGAPLAST"-ot jelző tábla irányába. Az első lehetőségnél balra, majd jobbra (követve az utat), majd a kavicsozott út végénél a kirakott útbaigazító tábla szerint, tovább kell menni egyenesen a földúton, amelyen 750 métert haladva érkezünk a Sáskához. (A 4-es útról letérve a tavat jelző táblák segítik az eligazodást.)

2. Hajdúszoboszlóról indulva Debrecen irányába, a régi 4-es úton kell megtenni 2,2 km-t, majd mielőtt ráhajtanánk a Hajdúszoboszlót elkerülő 4-es főútra, balra kell kanyarodni a Sáska horgásztavat jelző táblánál (kanyarodósáv, a közlekedési lámpa előtt 400 m-rel), majd végig az aszfaltúton (1km), aztán pedig balra a földúton, majd az első lehetőségnél jobbra, amely út már egyenesen a tóhoz vezet. Útbaigazító táblák jelzik a tóhoz vezető utat. Az utolsó 900 m földút. (Ha nem Hajdúszoboszlóról érkezünk, hanem a 4-es főúton nyugat felől haladunk keletre, akkor Hajdúszoboszló megkerülése után, a Hajdúszoboszló kelet tábla irányába kell letérni a főútról. Ezt követően táblák jelzik a horgásztóhoz vezető utat, a korábban leírtak szerint.)

Az fenti térképen mindkét megközelítési módot bejelöltük.   elérhetőségeink

Essential SSL