Elérhetőségeink:

SÁSKA HORGÁSZTÓ

A horgásztó Hajdúszoboszló és Debrecen között, Ebes külterületén, a 4-es főút mentén helyezkedik el, Hajdúszoboszlótól 4 km-re, Debrecentől 14 km-re. 

Főbejárat változás: 2023-tól normál üzemben is csak a déli bejáratunkat nyitjuk ki, hiszen odaköltöztettük a halőrházat. Az új faház jegykiadó, horgászbolt és büfé is lett egyben. Ami ezt lehetővé tette, hogy bekötöttük az áramot a Sáskára, most már nem csak napelemeink vannak. Az áram is délről érkezett.

A horgásztóhoz vezető új autóút és bicikliút is épült:

Megépült a Sáská horgásztó délről érkező kavicsos bekötőútja, amelyen keresztül autóval (akár sáros időben is kényelmesen) megközelíthető a horgásztó új, déli parkolója, közvetenül a tóparton!

Elkészült a horgásztó déli területét kettészelő kerékpárút (a Hadúszoboszó és Ebes közötti bicikliút), amelyről lehajthatnak a Sáska partjára!

A horgásztóhoz akár autóbusszal is ellátogathatnak. A tóhoz legközelebbi buszmegálló a négyes főúton, Ebes és Hajdúszoboszló között, az OMEGAPLAST megnevezésű megálló, ahonnan gyalog az új bicikliúton a legkényelmesebb a Sáskához vezető séta (1.4 km)