Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
← a horgászversenyek főoldalára

Versenykiírás és regisztráció

Télköszöntő horgászverseny, 2018. dec. 2.

A verseny idejére a horgásztó teljesen befagyott, ezért a verseny elmaradt.

December 2-án (vasárnap) kerül megrendezésre a 2018. évi télköszöntő horgászverseny a Sáska-tavon! Az egyéni, nyílt nevezéses horgászversenyre szeretettel várjuk minden kedves horgásztársunkat.

Nevezett: 39 horgász
A maximális létszám: 42 fő

Időpont

2018. december 2. (vasárnap)
A verseny időtartama: 5 óra
9:00-tól 14:00-ig
gyülekező: 6:40-től 7:20-ig

 

Nevezési díj

5500,- Ft/fő
A nevezési díj magában foglalja a verseny végén elfogyasztott ebédet. (A kísérőknek igényelt ebéd díja 500,- Ft.) A díj a verseny kezdetén, a halőrházban, a regisztrációkor fizetendő készpénzben, bankkártyával vagy szép kártyával (szabadidő alszámla).

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász is.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít, kivéve a razbórákat, sneciket. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (súly), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. december 2., vasárnap, 6.40-7.20: gyülekező, regisztráció
 • 7.20: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 7.50-9.00: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 9.00-tól 14.00-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 14.00: mérlegelés, ebéd, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 39 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája: (39 versenyző)

1. Vajas Viktor
2. Leiter Márk
3. Ágoston Tibor
4. Rantal Zsolt
5. Bíró Imre
6. Harsányi Zsolt
7. Bagosi Roland
8. Felhő
9. Mészáros László
10. Mészáros József
11. varga albert
12. Varga József
13. Bányai ándor
14. Dózsa Norbert
15. Suhajda Csaba
16. Szilágyi Tamás
17. Ünlütürk Nóra
18. Szöllősi Krisztián
19. Kerekesi Mihály
20. Horváth Máté
21. Szilágyi Attila
22. Kovács Gergő
23. Nagy Roland
24. Bernáth István
25. Sólyom László
26. Kovács József
27. Zsuga Kristóf
28. Tóth Krisztián
29. Baráti Gergő Mihály
30. Balla Attila
31. Szigeti Ferenc
32. Kígyós Sándor
33. Csarnai János
34. Szénási Béla
35. Brana György
36. Kovács Ferenc
37. Dudás Imre
38. Simon László
39. Malavoldi Claudió

← a horgászversenyek főoldalára

Essential SSL