Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
← a horgászversenyek főoldalára

Versenykiírás és regisztráció

Szezonzáró horgászverseny, 2018.

A verseny lezajlott.

November 4-én (vasárnap) kerül megrendezésre a 2018. év szezonzáró horgászversenye a Sáska-tavon! Az egyéni, nyílt nevezéses horgászversenyre szeretettel várjuk minden kedves horgásztársunkat.

Nevezett: 41 horgász
A maximális létszám: 42 fő

Időpont

2018. november 4. (vasárnap)
A verseny időtartama: 6 óra
9:00-tól 15:00-ig
gyülekező: 7:00-tól 7:30-ig

 

A versenyen résztvevők az általuk kifogott kárászokat elvihetik. (Kárászkisöprő akció van a Sáskán, aminek a célja, hogy a kárászok jelentős tömegét csökkentsük, ezzel könnyebbé téve a pontyhorgászatot.)

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász is.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (súly), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. november 4., vasárnap, 7.00-7.30: gyülekező, regisztráció
 • 7.30: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 8.00-9.00: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 9.00-tól 15.00-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 15.00: mérlegelés, ebéd, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 41 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája: (41 versenyző)

1. Csarnai János
2. Porkoláb viktor
3. Leiter Márk
4. Bártfai Balázs
5. Darabos Bálint
6. Bokor József
7. Kerekesi Mihály
8. Dózsa Norbert
9. Feczkó Róbert
10. Balla Erik
11. Pálóczi János
12. Rantal Zsolt
13. Szabó József
14. Szeleczki István
15. Felhős István
16. Kádár József
17. Ágoston Tibor
18. Tóth Zoltán
19. Székely János
20. Dudás Imre
21. Kovács Gergő
22. Hajdu Ferenc
23. Béres András
24. Bognár Ferenc
25. Dósa Tamás
26. Vajas Viktor
27. Nagy Lajos
28. Bíró Imre
29. Vásárhelyi Mihály
30. Simon László
31. Harsányi Zsolt
32. Tóth Imre
33. Dankos Tibor
34. Major Sándor
35. Kerezsi László
36. Simon Zoltán
37. Kígyós Sándor
38. Mészáros László
39. Mészáros József
40. Suhajda Csaba
41. Kardos Antal

← a horgászversenyek főoldalára

Essential SSL