Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
Horgászversenyek főoldala

Versenykiírás és regisztráció

Éjszakai, egyéni, 10 órás horgászverseny

A verseny lezajlott.

2018. augusztus 24-én, pénteken éjszaka rendezzük az idei harmadik éjszakai, egyéni, nyílt nevezéses horgászversenyünket a Sáskán, amelyre szeretettel várjuk tisztelt horgásztársainkat!

Nevezett: 33 horgász
A maximális létszám: 42 fő
Minimális létszám: 24 fő

Időpont

2018. augusztus 24. (péntek)
A verseny időtartama: 10 óra
19:30-tól 5:30-ig
gyülekező: 18:00-tól 18:15-ig

 

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (tömeg), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. augusztus 24., péntek, 18.00-18.15: gyülekező, regisztráció
 • 18.20: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 18.30-19.30: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 19.30-tól 5:30-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 5:30: mérlegelés, reggeli, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 33 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája:

 1. Sebestyén Zsolt
 2. Dózsa Norbert
 3. Balogh István
 4. Mona István
 5. IFJ Sárkány István
 6. ID Sárkány István
 7. Erdős Zoltán
 8. Nagy Gábor
 9. Bíró Imre
 10. Nagy Lajos
 11. Rantal Zsolt
 12. Suhajda csaba
 13. Farkas László Vajk
 14. Bodnár József
 15. Vincze Gábor
 16. Vásárhelyi Mihály
 17. Ács Sándor
 18. Hamar Béla
 19. Jobbágy Sándor
 20. Bognár Ferenc
 21. Gyenge András
 22. Szöllősi Krisztián
 23. Porkoláb Viktor
 24. Morvai Antal
 25. Karácson Mihály
 26. Dávid József
 27. Fülöp Zoltán
 28. Kígyós Attila
 29. Leiter Márk
 30. Juhász Zoltán
 31. Tóth Gábor
 32. Rácz István
 33. Rácz Zsolt

← vissza a horgászversenyek oldalára

Essential SSL