Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
Horgászversenyek főoldala

Versenykiírás és regisztráció

Éjszakai, egyéni, 10 órás horgászverseny

A verseny lezajlott.

2018. július 27-én, pénteken este kezdődik az idei második éjszakai, egyéni, nyílt nevezéses horgászverseny a Sáskán, amelyre szeretettel várjuk tisztelt horgásztársainkat!

Nevezett: 34 horgász
A maximális létszám: 42 fő
Minimális létszám: 20 fő

Időpont

2018. július 27. (péntek)
A verseny időtartama: 10 óra
19:30-tól 5:30-ig
gyülekező: 18:00-tól 18:15-ig

 

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (tömeg), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. július 27., péntek, 18.00-18.15: gyülekező, regisztráció
 • 18.20: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 18.30-19.30: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 19.30-tól 5:30-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 5:30: mérlegelés, reggeli, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 34 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája:

 1. Kozma Dávid
 2. Hegyi Balázs
 3. Bilincsi Lajos
 4. Erdős Zoltán
 5. Csarnai János
 6. Somi László
 7. Ifj Sárkány István
 8. ID Sárkány István
 9. Bíró József
 10. Karácson Péter
 11. Dózsa Norbert
 12. Balla Erik
 13. Fekécs Zoltán
 14. Nagy Martin
 15. Rantal Zsolt
 16. Takács Zsolt
 17. Janos olah
 18. toth zoltán
 19. Dankó Richárd
 20. Toth józsef
 21. Ács Sándor
 22. Hamar Béla
 23. Tóth Imre
 24. Szilágyi Sándor
 25. Bognár Ferenc
 26. Gyenge András
 27. Mona István
 28. Kígyós Sándor
 29. Vincze Gábor
 30. Vincze Gábor Jenő
 31. Kardos Antal
 32. Fülöp Zoltán
 33. Tóth Gábor
 34. Hegyi László

← vissza a horgászversenyek oldalára

Essential SSL