Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
← vissza a horgászversenyek oldalára

Versenykiírás és regisztráció

Éjszakai, egyéni, 10 órás horgászverseny

A verseny lezajlott. Az összefoglaló ide kattintva érhető el.

2018. június 29-én, pénteken este kezdődik az idei első éjszakai, egyéni, nyílt nevezéses horgászverseny a Sáskán, amelyre szeretettel várjuk tisztelt horgásztársainkat!

Nevezett: 31 horgász
A maximális létszám: 42 fő
Minimális létszám: 20 fő

Időpont

2018. június 29. (péntek)
A verseny időtartama: 10 óra
19:30-tól 5:30-ig
gyülekező: 18:00-tól 18:15-ig

 

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (tömeg), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. június 29., péntek, 18.00-18.15: gyülekező, regisztráció
 • 18.20: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 18.30-19.30: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 19.30-tól 5:30-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 5:30: mérlegelés, reggeli, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 31 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája:

 1. Kozma Dávid
 2. Porkoláb viktor
 3. Erdős Zoltán
 4. Dudik Richárd
 5. Leiter Márk
 6. Dòzsa Norbert
 7. Mihály Zsozso
 8. Tóth Imre
 9. Ifj Sárkány István
 10. ID Sárkány István
 11. Balla Attila
 12. Jago attila
 13. Juhász zoltán
 14. Jobbágy Sándor
 15. László János
 16. Őszi Gusztáv
 17. Bodnár József
 18. Farkas László Vajk
 19. Nagy Mihály
 20. Kelemen Levente
 21. Boros Kálmán
 22. Mursa Lajos
 23. Mursa Máté
 24. Gyenge András
 25. Bognár Ferenc
 26. Nagy István
 27. Simon Zoltán
 28. Szöllősi Krisztián
 29. Szanto Laszlo
 30. Balla Erik

← vissza a horgászversenyek oldalára

Essential SSL