Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop
← a horgászversenyek főoldalára

Versenykiírás és regisztráció

Egyéni horgászverseny

A verseny lezajlott.

Május 12-én (szombaton) kerül megrendezésre az idei második egyéni horgászversenyünk a Sáska-tavon! A nyílt nevezéses horgászversenyre szeretettel várjuk kedves horgásztársainkat.

Nevezett: 48 horgász
A maximális létszám: 48 fő

A versenyre nevezettek száma elérte a maximálisan megengedettet (48), ezért a versenyre már nem lehet regisztrálni. (Nevezés lemondása esetén még szabadulhatnak fel helyek.)

Időpont

2018. május 12. (szombat)
A verseny időtartama: 6 óra
8:45-től 14:45-ig
gyülekező: 7:00-tól 7:30-ig

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász is.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (súly), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. május 12., szombat, 7.00-7.30: gyülekező, regisztráció
 • 7.30: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 7.45-8.45: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 8.45-től 14.45-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 14.45: mérlegelés, ebéd, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (48) eléréséig (eddig 48 horgász nevezett).

A versenyre nevezettek száma elérte a maximálisan megengedettet (48), ezért a versenyre már nem lehet regisztrálni. (Nevezés lemondása esetén még szabadulhatnak fel helyek.)
részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája: (48 versenyző)

1. Költő Zoltán
2. Szeleczki István
3. Balogh Antal
4. Ács Sándor
5. Dobi Róbert
6. Szabo Szabolcs
7. Hegyi Balázs
8. Bilincsi Lajos
9. Balogh Robin
10. Sebők Roland
11. Somi László
12. Csáki Csaba
13. Székely János
14. Dózsa Norbert
15. Erdős Zoltán
16. Kiss Lajos
17. Balogh Miklós
18. Szabó István
19. Nemes Dávid
20. Kerezsi László
21. Kovács Gergő
22. Grezsu Mihály
23. Tóth Gyula
24. Nagy Lajos
25. Kiss József
26. Molnár Antal
27. Marincsák János
28. Bártfai Balázs
29. Dankos Tibor
30. Horváth János
31. Balogh István
32. Kertész József
33. Palóczi István
34. Bajusz István
35. Némethi József
36. Toth Tamás
37. Marczin Dávid
38. Balla Erik
39. Kozma Dávid
40. Őszi Gusztáv
41. Iszák Antal
42. Buczi Mihály
43. Feczkó Róbert
44. Pető József
45. Gyenge András
46. Farc Róbert
47. Bognár Ferenc
48. Kígyós Sándor

← a horgászversenyek főoldalára

Essential SSL