Horgásztáborok a Sáskán

A horgásztó csapata profi horgászok közreműködésével nyári napközis horgásztáborokat szervez, évente több turnusban.

Szeretettel várunk Titeket!

Tábor időpontok 2024-ben:

  • június 24-28.  (lezajlott)
  • július 15-19.  (megtelt)
  • augusztus 5-9. (vannak még szabad helyek…)

Kedves Gyerekek, kedves Szülők!

A Sáska horgásztó ebben az évben is szervez nyári napközis horgásztáborokat általános iskolás korú gyerekek részére (6-14 éveseknek).

A táborban résztvevők Sás Kató, a felügyelő tanárok, a horgásztó csapata és alkalmanként tapasztalt versenyhorgászok közreműködésével, játékos, kötetlen formában nyerhetnek betekintést a vizek, halak, horgászmódszerek világába, amit természetesen szabadon, a gyakorlatban is kipróbálhatnak. Halismereti beszélgetés, horgászati alapismeretek, gyakorlati bemutatók, horogkötés, szákcsomózás, horgászverseny, vetélkedők, égszakadás, földindulás és még sok érdekes program vár a csoportokra.

A teljes heti programot, a tervezett foglalkozásokat, órarendet lentebb olvashatjátok.

Amit biztosítunk

horgászfelszerelést és a horgászathoz szükséges eszközöket mi biztosítjuk (de természetesen saját horgászbot is használható). Spiccbot, szerelék, úszó, etetőanyag, csali áll a gyerekek rendelkezésére, illetve alkalmanként a horgásztó által biztosított speciális horgászbotokat is használhatnak a gyerekek (matchbot, feederbot, esetleg bojlis horgászatra alkalmas botokat is).

Ellátás

Hétfőtől péntekig, napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), innivaló.

Az étkezéseket a résztvevők igényei szerint választhatóan, egy hétre előre, közösen megbeszélve állítjuk össze, napi menü szintjén. Az ételt a Patkó Ételbár készíti el és szállítja a helyszínre.

Költségek

A részvételi díj:
50 000,- Ft/fő/hét (5 nap)

(A táborban csak érvényes állami horgászjeggyel rendelkezők vehetnek részt, de a tóparton, a tábor kezdetén mi kiállítjuk azoknak, akiknek esetleg nincsen.)

Jelentkezés

A táborba jelentkezni az alábbi gombbal online, vagy telefonon a +36-30-3820304 számon (Simon János) lehet.

Sáskatábor tematika, "órarend"

Az órarendben szereplő program tervezett időbeosztás, amely a csoport igényei és összetétele szerint alakul a tábor során. A tavon biciklit használunk a nagyobb távok leküzdésére (sajátot is hozhattok, vigyázunk rá egész héten), csobbanhattok a medencében… és szinte egész nap pecázunk. Csütörtökön éjszakai horgászattal várunk (aki szeretné), pénteken pedig verseny 🙂

A horgásztó

A tó Ebes mellett, Debrecen és Hajdúszoboszló között, a 4-es főút mentén helyezkedik el. Az Ebest és Hajdúszoboszlót összekötő bicikliút is áthalad a területén. Nagyon kedvelt horgászvíz, a gyerekes családok különösen kedvelik nagyszerű apróhal állománya miatt, és persze azért, mert itt nagy halat is könnyű fognia a kicsiknek (is). Kellemes, csendes, mindentől elzárt környezet.

Megközelíthetőség

A Sáska Debrecentől 15 km-re, Hajdúszoboszlótól 5 km-re található, a 4-es mellett, Ebes külterületén.

Támogatók, közreműködők

A horgásztóval együttműködő partnereink egy része hetente egy-egy napon aktívan részt vesznek a tábor életében, hiszen pl. versenyhorgász bemutatót tartanak horgászmódszerekről, saját tapasztalataikról. Mások pedig etetőanyaggal, horgász eszközökkel járulnak hozzá ahhoz, hogy a táborózók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

  • Max Fishing Horgászbolt, Kálló Kornél versenyhorgász
  • Feedermania Szilágyi Tamással
  • Dreamfish Horgászbolt, Hegedűs Csaba
  • Speciál-Mix Hungary, Hajdú Tamás
  • Görbüljön.hu HE