Sáska horgásztó
bejelentkezés regisztráció kosár (0) feliratkozás webshop

Görbüljön.hu HE

2019. 02. 05.

Sáska kedvezmények Görbüljön.hu tagoknak!

A Görbüljön.hu HE tagdíja 2000,- Ft, a törvényileg meghatározott minimum. (A gyerekeknek és külföldieknek is ennyi, de nekik nem kötelező belépni az egyesületbe ahhoz, hogy állami horgászjegyet váltsanak.)

A Sáska horgásztó az alábbi kedvezményeket biztosítja a tagoknak:

  • 2019-ben kettő egyesületi versenyt rendezünk a tavon, június 2-án (vasárnap) és szeptember 1-jén (vasárnap). A versenyek 4 kategóriában kerülnek megrendezésre (versenyhorgász, hobbihorgász, női és gyermek). A versenyek nevezési díja Görbüljön.hu egyesületi tagoknak (15 éves kortól) 6000,- Ft helyett 2000,- Ft lesz, gyerek tagoknak pedig 3000,- Ft helyett 1000,- Ft (14 éves korig).
  • 2019-ben az egyesület tagjai a Sáskára érvényes névre szóló éves bérletek árából 10% kedvezményt kapnak, azaz a következő táblázat szerinti árakon vásárolhatják meg azokat.

A Sáskára érvényes horgász bérletek, területi jegyek is kiválthatóak a februári hétvégéken, márciustól pedig bármikor, a halőrházban, a tó nyitvatartási idejében.

2019. 01. 29.

Állami jegyek, területi jegyek, februári nyitva tartás

Kedves Horgásztársak!

A Görbüljön.hu Horgász Egyesület, amelynek irodája a Sáska halőrháza, megkezdte a 2019-es állami horgászjegyek értékesítését.

A tavalyi fogási naplók leadási határideje: 2019. február 28.

Február hónapban febr. 9-10., febr. 16-17., febr. 23-24. (szombaton és vasárnap) de. 8 óra és 12 óra között nyitva lesz a horgásztó (ha kiolvad, akkor horgászni is lehet, egész nap), amikor lehetőségetek lesz leadni a tavalyi fogási naplókat, és az új állami jegyek is kiválthatóak.

Az állami horgászjegy költségei nem változtak a tavalyihoz képest, és az egyesületi tagdíjunk sem nőtt (2000,- Ft). Az állami jegy 2200,- Ft, a MOHOSZ tagdíj 2000,- Ft, így összesen 6200,- Ft-ba kerül az állami jegy meghosszabbítása.

Az állami jegy vásárlás feltétele a horgászkártya regisztráció (nem feltétlenül kell, hogy meglegyen a kártya, elég, ha a regisztrációt végrehajtottátok).

Természetesen a horgászkártya regisztrációt is elvégezzük nektek, ha még nem történt meg, szintén a halőrházban, a fenti időpontokban.
A regisztrációhoz adókártya szükséges (a képét kell feltöltenünk a rendszerbe). A horgászkártya igénylésének a díja 2200,- Ft. A kártya 5 évig érvényes.

Ha bármilyen kérdésetek van, szívesen állok a rendelkezésetekre a következő telefonszámon: 30-3820304

Tisztelettel: Simon János

Tisztelt Horgásztársak!

2018. február 14-én bejegyzésre került a Görbüljön.hu Horgász Egyesület, 11 alapító taggal. Az egyesület irodája a Sáska horgásztó halőrháza.

A tó nyitvatartási idejében bármikor állunk a rendelkezésetekre, mostantól nem csak akkor, ha horgászni, versenyezni vagy pihenni szeretnétek, hiszen a horgász egyesület tagjaként is szívesen látunk titeket.

Az egyesület egyik célja, hogy a hozzánk érkező vendégek az állami horgászjegyüket is kiválthassák, meghosszabbíthassák a Sáskán, de természetesen minden egyéb, egy horgász egyesület tevékenységébe tartozó feladatot is ellátunk, igyekszünk egy összetartó és sikeresen együttműködő horgász csoportot létrehozni és képviselni.

A tó kezelését és üzemeltetését továbbra is a Lowlander Kft. látja el, ebben nem történt változás.
A Sáska horgásztó és a Görbüljön.hu HE egymás tevékenységét kölcsönösen segítve és kiegészítve folytatják tovább a munkát.

Görbüljön! :)

Tisztelettel:
Simon János

Essential SSL