(30) 382-03-04 [nyitva tartás] (30) 565-93-03 info@saskahorgaszto.hu
Horgászversenyek főoldala

Versenykiírás és regisztráció

Éjszakai, egyéni, 10 órás horgászverseny

2018. augusztus 24-én, pénteken éjszaka rendezzük az idei harmadik éjszakai, egyéni, nyílt nevezéses horgászversenyünket a Sáskán, amelyre szeretettel várjuk tisztelt horgásztársainkat!

Nevezett: 29 horgász
A maximális létszám: 42 fő
Minimális létszám: 24 fő

Időpont

2018. augusztus 24. (péntek)
A verseny időtartama: 10 óra
19:30-tól 5:30-ig
gyülekező: 18:00-tól 18:15-ig

Nevezési díj

5500,- Ft/fő
A nevezési díj tartalmazza a verseny végén elfogyasztott reggelit. (Ha a versenyző nem kér reggelit, a nevezési díja 5000,- Ft-ra módosul.) A díj a verseny kezdetén, a halőrházban, a regisztrációkor fizetendő készpénzben, bankkártyával vagy szép kártyával (szabadidő alszámla).

Díjazás

A verseny három szektorban zajlik, a három szektorelső lesz a verseny összesített első három helyezettje, illetve díjazva lesznek még a szektorok második és harmadik helyezett versenyzői, valamint a versenyen a legnagyobb halat fogó horgász, és a darabszámot tekintve a legtöbb halat fogó horgász.

A verseny díjazottjai kupát (összesen 11 db-ot), és a Sáskára érvényes 1-1 sport napijegyet nyernek.

Szabályok

A verseny végeredményébe minden horoggal fogott hal beleszámít. Alapvetően az össztömeg dönt, de a legnagyobb hal (tömeg), és a legtöbb hal (db) is díjazásra kerül.

 • Fejenként maximum két bottal, botonként egy horoggal lehet horgászni, horgászmódszertől függetlenül (de pergetni tilos).
 • Etetőanyag limit nincs (ésszerű határok között akármennyit lehet etetni), bármilyen csalival lehet horgászni, de tűző- és etetőszúnyog használata tilos.
 • A versenyen csak olyan etetőanyag használható, ami nem veszélyezteti a tó kiváló vízminőségét. Kutyatáppal etetni tilos!
 • Etetni csak kézzel, etetőkosárral és (kézi)csúzlival, illetve etetőcsészével szabad.
 • A verseny kezdetét jelszó dudaszó előtt etetni, bármilyen csalit vagy etetőanyagot a vízbe juttatni tilos!
 • A versenyen kötelező használni: horogszabadító, nagy méretű, apró szemű merítőháló, pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű, merevített haltartó szák, amely legalább 3 m hosszú, vagy pontyzsák.
 • A horgászat során TILOS HASZNÁLNI: fém haltartót, illetve minden olyan eszközt, ami nem méltó a halakkal való kíméletes bánásmódhoz.
 • Szektoridegen hal nincs, azaz mindegy, hogy a versenyző által a saját területén megakasztott majd kifogott hal a fárasztás közben átmegy-e vagy sem a szomszédos vagy más versenyzők területére, mindenképpen beleszámít az eredménybe a mérlegeléskor.
 • A verseny vége előtt megakasztott halat a verseny lefújását követő 15 percen belül partra kell emelni, csak akkor számít bele a végeredménybe.
 • A versenyzők a sorsoláskor kihúzott horgászhelyen horgászhatnak, maximum a tó képzeletbeli felezővonaláig dobálva és horgászva (a versenyeken a két hosszanti part mentén tűzzük ki a horgászhelyeket, ezért figyelni kell arra, hogy a szemközti horgászok területét a versenyzők ne zavarják se etetéssel, se rádobálással). Ugyanez a szabály vonatkozik a bal- és jobb oldali szomszédos horgász területének a tiszteletben tartására is.

A versenyre nemtől és kortól függetlenül, bárki nevezhet. (14 éven aluli gyermekek csak szülői vagy felnőtt felügyelettel vehetnek részt.)

A verseny menete

 • 2018. augusztus 24., péntek, 18.00-18.15: gyülekező, regisztráció
 • 18.20: köszöntő, a szabályok ismertetése, horgászhelyek kisorsolása (dupla sorsolás, az első körben a számhúzás sorrendjét sorsoljuk, nevezési sorrendben)
 • 18.30-19.30: horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre
 • 19.30-tól 5:30-ig: horgászverseny, igény szerinti mérlegeléssel
 • 5:30: mérlegelés, reggeli, eredményhirdetés, díjkiosztó, a verseny lezárása

Jelentkezés, nevezés

A horgászversenyre a +36-30-382-0304-es telefonszámon, vagy az alábbi gombbal elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet, egészen a verseny napjának reggeléig, illetve a maximális létszám (42) eléréséig (eddig 29 horgász nevezett).

részt szeretnék venni a versenyen

A horgászverseny aktuális nevezési listája:

 1. Sebestyén Zsolt
 2. Dózsa Norbert
 3. Balogh István
 4. Kónya Klaudia
 5. Mona István
 6. IFJ Sárkány István
 7. ID Sárkány István
 8. Erdős Zoltán
 9. Nagy Gábor
 10. Bíró Imre
 11. Nagy Lajos
 12. Rantal Zsolt
 13. Suhajda csaba
 14. Farkas László Vajk
 15. Bodnár József
 16. Vincze Gábor
 17. Nagy István
 18. Vásárhelyi Mihály
 19. Ács Sándor
 20. Hamar Béla
 21. Jobbágy Sándor
 22. Bognár Ferenc
 23. Gyenge András
 24. Szöllősi Krisztián
 25. Porkoláb Viktor
 26. Morvai Antal
 27. Karácson Mihály
 28. Dávid József
 29. Fülöp Zoltán

← vissza a horgászversenyek oldalára