Adó 1%

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa egyesületünk működését! Adószámunk: 18975800-1-09 
Köszönjük szépen! 
Görbüljön.hu Horgász Egyesület

2024. január 10.

Kedves Horgásztársak!

Idén is febr. 28-ig kell leadni a tavalyi fogásikat. Ugyanakkor a legtöbbünknek jan. 31-én lejár a horgászkártyája… a kártya megújításában is tudunk segíteni a Sáskán, illetve aki szeretne az egyesületünk tagja lenni az ez évi állami jegyét is kiválthatja nálunk, akár már a fogási napló leadásával együtt.
 
Állami jegy, tavalyi fogási és horgászkártya ügyintézés a tónál, a horgásztó nyitvatartási idejében.
Az árak nem változtak:
 
  • állami jegy: 5500,-
  • MOHOSZ tagdíj: 5500,-
  • egyesületi tagdíj: 3000,-
  • horgászkártya megújítás 5 évre: 2200,-

Tisztelt Horgásztársak!

2018. február 14-én bejegyzésre került a Görbüljön.hu Horgász Egyesület, 11 alapító taggal. Az egyesület irodája a Sáska horgásztó halőrháza.

A tó nyitvatartási idejében bármikor állunk a rendelkezésetekre, mostantól nem csak akkor, ha horgászni, versenyezni vagy pihenni szeretnétek, hiszen a horgász egyesület tagjaként is szívesen látunk titeket.

Az egyesület egyik célja, hogy a hozzánk érkező vendégek az állami horgászjegyüket is kiválthassák, meghosszabbíthassák a Sáskán, de természetesen minden egyéb, egy horgász egyesület tevékenységébe tartozó feladatot is ellátunk, igyekszünk egy összetartó és sikeresen együttműködő horgász csoportot létrehozni és képviselni.

A tó kezelését és üzemeltetését továbbra is a Vérvölgyi Simon Kft. látja el, ebben nem történt változás.
A Sáska horgásztó és a Görbüljön.hu HE egymás tevékenységét kölcsönösen segítve és kiegészítve folytatják tovább a munkát.

Görbüljön! 🙂

Tisztelettel:
Simon János